Παρασκευή 19 Απρίλιος 2019

WINTER CUP 15/12/2013 ΚΙΟΥΡΚΑ

 WINTER CUP 15/12/2013: Αποτελέσματα

Στις κατατακτήριες δοκιμές των ΜΙΝΙ, την pole position κατέκτησε ο Δεβετζόγλου Ανδρέας της SPEED FORCE, αφήνοντας δεύτερο τον Dalkiran Mehmet Mert της PRT Motorsport και τρίτο τον teammate του Μπαλοδήμο.JUNIOR 0032 TSIMPRIS DIMITRIS
Στους δύο τελικούς της κατηγορίας είδαμε πολύ ωραίες μάχες από τους μικρότερουςηλικιακά οδηγούς του αγώνα.Την νίκη στον Α' Τελικό πήρε ο Μπαλοδήμος, ενώ πίσω του στην 2η και 3η θέση τερμάτισαν ο Δεβετζόγλου και ο Προφίλης Αθανάσιος της ATHENS KART SHOP.
Στον Β' τελικό είχαμε πολλές ανατροπές. Την νίκη πήρε ο Mert, με τον Ντάρσυ Αλέξανδρο της Athens Kart Shop να ακολουθεί και τον Μπαλοδήμο να κρατάει την τρίτη θέση από τον 4ο Προφίλη.Στην ειδική βαθμολογία ο Μπαλοδήμος με την 1η και την 3η θέση που κατέκτησε, αναδείχθηκε νικητής της κατηγορίας ΜΙΝΙ. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Mert και στο 3ο ο Προφίλης.

Ο νεαρός Τσιμπρής κάνοντας το 3 στα 3, με poleposition και δύο νίκες σε Α' και Β' τελικό, αναδείχθηκε επάξια νικητής της κατηγορίας Junior του Winter Cup 2013.Στις κατατακτήριες δοκιμές, ο νεαρός πιλότος πήρε εύκολα την πρώτη θέση με χρόνο 44,350 αφήνοντας δεύτερο τον Σωτηρόπουλο Φώτη της SPEED FORCE και τρίτο Χούρλια Θανάση της PRT Motorsport.Στον Α' Τελικό ο Τσιμπρής δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει, παρά την άκυρη εκκίνηση που έκαναν οι οδηγοί της Junior, που έδειξαν μια κάποια νευρικότητα στην αρχή. Δεύτερος πίσω από τον Τσιμπρή ήταν, όπως και στις κατατακτήριες, ο Σωτηρόπουλος και τρίτος ο Χούρλιας.Στον Β' Τελικό, η επικράτηση του νεαρού πιλότου ήρθε ακόμα πιο εύκολα, με σχεδόν 10 δευτερόλεπτα διαφορά από τον 2ο Κουρή Ζήση της ATHENS KART SHOP, ο οποίος από την πλευρά του έδωσε μια ωραία μάχη με τον Χούρλια που τερμάτισε τρίτος. Ο Σωτηρόπουλος τερμάτισε τέταρτος με τον Δημητρίου Νικόλα (SPEED FORCE) και τον Sairoglou Efe (PRT Motorsport) να τον ακολουθούν.Έτσι, η τελική κατάταξη της κατηγορίας Junior, έφερε στην πρώτη θέση άνετα τον Τσιμπρή, δεύτερο τον Σωτηρόπουλο και τρίτο τον Χούρλια.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ