Παρασκευή 19 Απρίλιος 2019

WINTER CUP 15/12/2013 ΚΙΟΥΡΚΑ

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Senior του Winter Cup 2013 κατέκτησε ο Άγγελος Μαλανδρίνος της AM Racing Team.Την pole position στα χρονομετρημένα κατέκτησε ο Μίχας Θεοφάνης των Spartans με 43,670, αφήνοντας 2ο τον Αλέξανδρο Γουλιώνη της PRT MotorSport και 3ο τον Χρήστο Οικονόμου σε μια κατηγορία με ιδιαίτερο ανταγωνισμό.
Στον Α' τελικό ο Μίχας Θεοφάνης άνοιξε γρήγορα την διαφορά και κέρδισε την 1η θέση. Δεύτερος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Γουλιώνης και τρίτος ο Άγγελος Μαλανδρίνος.
Στον Β' τελικό νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Οικονόμου της Kaitatzis Racing Team, παρόλο που ξεκίνησε τελευταίος, εκμεταλλευόμενος παράλληλα και τις ατυχίες των αντιπάλων του.
O Μίχας Θεοφάνης που πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα δείχνοντας να είναι το απόλυτο φαβορί, εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη, ενώ ο Αλέξανδρος Γουλιώνης δεν κατάφερε να ξεκινήσει καν την προσπάθεια του.Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Άγγελος Μαλανδρίνος όπου κατέκτησε και την 1η θέση του αγώνα κατακτώντας μια σπουδαία νίκη, ενώ τρίτος στον Β' τελικό τερμάτισε ο Sairoglou Efe.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Βασιλόπουλος της Kaitatzis Energy Greece στην κατηγορία DD2, στο Winter Cup 2013.Την πρώτη θέση στα χρονομετρημένα κατέκτησε ο Γαλανόπουλος Στράτος της SpeedForce αφήνοντας δεύτερο τον Βασιλόπουλος και τρίτο τον Ντόντη Μίλτο.Στον Α' τελικό την πρώτη θέση κατέκτησε ο Βασιλόπουλος αφήνοντας δεύτερο τον Ντόντη, ενώ οι Γαλανόπουλος και Σπέγγος δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους.Στον Β' τελικό νικητής αναδείχθηκε ο Ντόντης με δεύτερο τον Βασιλόπουλο και τρίτο τον Σπέγγο Παναγιώτη.
Νικητής του αγώνα της κατηγορίας DD2 μετά την ειδική βαθμολογία των δύο τελικών αναδείχθηκε ο Γιώργος Βασιλόπουλος, ενώ δεύτερος στο βάθρο ανέβηκε ο Ντόντης Μίλτος της DR Hellas.

Την Pole Position στα χρονομετρημένα κατέκτησε ο Φίλιππος Καλέσης με 42,773 αφήνοντας δεύτερο τον Βασιλέρη και 3ο τον Παύλο Ξυνό.
Στον Α' τελικό ο Βασιλέρης εκμεταλλεύτηκε τις ατυχίες των δύο αντιπάλων του και κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση.
Στον Β' τελικό δόθηκε πραγματική μάχη από τους τρεις κορυφαίους εξατάχυτους πιλότους με τον Καλέση να κερδίζει την πρώτη θέση παρόλο που ξεκινούσε τελευταίος, τον Βασιλέρη να τερματίζει δεύτερο και τον Ξυνό τρίτο.Με βάση την ειδική βαθμολογία των δύο τελικών ο Βασιλέρης αναδείχθηκε νικητής του Winter Cup, αφήνοντας δεύτερο τον Καλέση και τρίτο τον Ξυνό που είχαν εγκαταλείψει στον Α' τελικό.

Πηγή : www.kartnews.gr
Επιμέλεια-Ρεπορτάζ: Γιάννης Γκρίλλας

{gallery}2013/KART2013/WINTER2013/KWINTER15122013{/gallery}


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ