Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 16/06/2013

Απόλυτο χρόνο ημέρας πέτυχε ο Λεωνίδας Κύρκος!

Συναγωνισμός, θέαμα και έντονη ζέστη, ήταν τα χαρακτηριστικά της φετινής Ανάβασης Ριτσώνας που ήταν συνολικά μια από τις αρτιότερες διοργανώσεις του είδους, σε όλα τα επίπεδα.

Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η Ανάβαση Ριτσώνας, που ήταν ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων του 2013.
Περίπου 5.000 θετές αψήφησαν την έντονη ζέστη και πιθανόν θυσίασαν το Κυριακάτικο μπάνιο τους για να έλθουν για άλλη μια φορά στο βουνό της Ριτσώνας κοντά στη Χαλκίδα και να χειροκροτήσουν όλους τους πρωταγωνιστές.0037 PAPACHRISTOPOULOS CHR

Και οι τελευταίοι, όπως πάντα, φρόντισαν να τους αποζημιώσουν με το παραπάνω προσφέροντας, θεαματικά και τεχνικά περάσματα, σε μια διαδρομή με αγωνιστική ιστορία που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Από την πλευρά τους τα στελέχη των αθλητικών σωματείων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου και του Αγωνιστικού ΕΛΠΑ που συνδιοργάνωσαν τον φετινό αγώνα, εργάστηκαν σκληρά, ξεπέρασαν κάθε δυσκολία και παρουσίασαν έναν πραγματικά άρτιο αγώνα, ίσως τον καλύτερο που έχει διεξαχθεί μέχρι στιγμής στη Ριτσώνα, σύμφωνα με τα λόγια των ίδιων των αγωνιζόμενων.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ