Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2019

ROTAX 15/09/2013 ΚΙΟΥΡΚΑ

Για την κατηγορία των Senior Max, δόθηκε μια πολύ μεγάλη μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών και ταλαντούχων πιλότων. Ο Μίχας Θεοφάνης της SPARTANS RACING και ο Οικονόμου Χρήστος της ENERGY KAITATZIS, πάλεψαν ρόδα-ρόδα σε όλο τον αγώνα και στο τέλος μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τα έπαθλα.
Νικητής του αγώνα και του τελικού της κατηγορίας ήταν ο Μίχας Θεοφάνης, το εισιτήριο για την Νέα Ορλεάνη όμως κατέληξε στα χέρια του Χρήστου Οικονόμου, που μετά την pole position, παρέμεινε πρώτος στα δύο πρώτα σκέλη του αγώνα, γεγονός που του αρκούσε για να πάρει την πρόκριση.
Στον τελικό, ο Μίχας κατάφερε να πάρει από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος, δεύτερος τερμάτισε ο Οικονόμου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Καλλλιώρας Βασίλης της PRT Motorsport. Τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, έκανε ο Μίχας στον πρώτο ημιτελικό με 42,740.

Οι δύο κατηγορίες των διτάχυτων καρτ DD2 MAX και DD2 Masters (άνω των 32 ετών) έγιναν μαζί
και έτσι δημιούργησαν μεγαλύτερο ανταγωνισμό και περισσότερο θέαμα μέσα στην πίστα.
Νικητής του αγώνα ο σαρωτικός Καλέσης Φίλιππος, της PRT Motorsport, ο οποίος μετά τον καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά, κέρδισε και τα τρία σκέλη του αγώνα κερδίζοντας άξια το εισιτήριο για την Αμερική.
Για να το καταφέρει, όμως αυτό, έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη με τον πιλότο της ENERGY KAITATZIS, τον Βασιλέρη Δημήτρη.
Η μεταξύ τους μονομαχία περιελάμβανε προσπεράσεις εκατέρωθεν, κρατώντας το ενδιαφέρον και την αγωνία αμείωτα μέχρι το τέλος του κάθε σκέλους.
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο οδηγός Κοντός Σταύρος της CRG MAXTER HELLAS.

Παράλληλα, στην κλάση των μεγαλύτερων ηλικιακά οδηγών της DD2 Masters, νικητής αναδείχθηκε ο Καρούνης Δημήτρης, της MAN-GUS, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Παγκόσμιους Τελικούς μαζί με τους υπόλοιπους σημερινούς νικητές.
Δεύτερος στην κλάση αυτή ήταν ο Παζάκος Αντώνης και τρίτος, ο teammate του στην DR HELLAS, Σαρδέλης Νίκος.
Τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας στον αγώνα, κατέγραψε ο Καλέσης με 42,239.

Πηγή : www.kartnews.gr
Επιμέλεια-Ρεπορτάζ: Γιάννης Γκρίλλας

{gallery}2013/KART2013/ROTAX2013/KROTAX15092013{/gallery}


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ