Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

5o PICK ΠΑΤΡΑΣ 28-29/9/2013

Έπεσε η καρώ σημαία για το 5ο Pick Λουξ Cola.

Με απόλυτη επιτυχία και τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 5ο Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.) LOUX COLA, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι αποτελεί έναν από τους πλέον πετυχημένους ΕυρωπαΪκούς θεσμούς στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενθουσιάζοντας αγωνιζόμενους και θεατές, που έλαβαν μέρος στη μεγάλη γιορτή.

Περισσότεροι από 45.000 θεατές και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, κατέκλυσαν τους δρόμους που ορίζουν την αγωνιστική διαδρομή και απόλαυσαν το θέαμα που πρόσφεραν οι οδηγοί των καρτ, αλλά και τα εντυπωσιακά events που προγραμμάτισε η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου PICK LOUX COLA.0001 PICK GIRL

Η προσέλευση του κόσμου και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεπέρασε κατά πολύ τις προηγούμενες διοργανώσεις, ενώ κοινή ήταν η διαπίστωση πως ο θεσμός αποκτά περισσότερη λάμψη και διεθνές κύρος..

Όλοι τους, όπως και οι ανταποκριτές των ΜΜΕ (ειδησεογραφικών, αθλητικών και εξειδικευμένων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό), αναγνώρισαν την απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του θεσμού, που προβάλει με τον καλύτερο τρόπου την Πάτρα και την Ελλάδα.

Το P.I.C.K έχει πλέον καταγραφεί σαν ιδανικός ο συνδυασμός αγωνιστικής δράσης, αδρεναλίνης και συναρπαστικού θεάματος.

Ταυτόχρονα αποτελεί και την ιδανική πλατφόρμα προβολής και προώθησης για εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μια δυναμική δράση ανάπτυξης για την Δυτική Ελλάδα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι οδηγοί των καρτ που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και μίλησαν με τα πιο κολακευτικά λόγια για την διοργάνωση και τις συνθήκες ασφαλείας των αγώνων.

Ανάμεσά τους και πολλοί ξένοι οδηγοί, όπως ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2012, Simas Juodvrisis, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμπειρίες που αποκόμισε λαμβάνοντας μέρος στο PICK και πρόσθεσε ότι θα το προτείνει ανεπιφύλακτα στους ξένους συναθλητές και ομάδες καθώς και ο Michelle Panigada o ιδιοκτήτης της Energy Corse από την Ιταλία που εντυπωσιάστηκε από το μοναδικό θέαμα και τα χαρακτηριστικά της διαδρομής στο κέντρο της Πάτρας, τόνισε δε ότι τα σημεία της διαδρομής και η οργάνωση όπως την έζησε τον ενθουσίασαν ενώ ανανέωσε το ραντεβού μας για του χρόνου .

Ο πήχης ανέβηκε από τους διοργανωτές στο 5ο PICK, το οποίο δημιουργεί πλέον ιστορικές στιγμές και μεγάλη παράδοση, γεγονός που φάνηκε από τον μεγάλο αριθμό και την ποιότητα των θεαματικών events που οργανώθηκαν το στο περιθώριο των αγώνων.

Για δύο ημέρες η δράση για επισκέπτες, θεατές, αγωνιζομένους, ομάδες υποστήριξης, φορείς, χορηγούς κλπ, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ