Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2019

5o PICK ΠΑΤΡΑΣ 28-29/9/2013

Αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, πρωτότυπα, drift cars, ένταση, δυνατοί ρυθμοί, και πολύ ...κάμένο λάστιχο, δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα, που μετέτρεψε το κέντρο της Πάτρας σε ιδανικό προορισμό όσων αγαπούν την ταχύτητα, τα αθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού και τις δυνατές συνγκινήσεις.

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν οι οδηγοί των ακροβατικών αυτοκινήτων της FOLCO TEAM. Οι συναρπαστικές BMW της ιταλικής ομάδας εντυπωσίασαν και τις δύο ημέρες των αγώνων, εκτελώντας εντυπωσιακά stunds και ασκήσεις ακριβείας μέσα στην πίστα του 5ου PICK LOUX COLA, ενώ άφησαν άφωνο το κοινό όταν κινήθηκαν στις δύο πλαϊνές ρόδες.

Τον ενθουσιασμό των θεατών προκάλεσαν οι Αποστόλης και Γιάννης Παπαλεξόπουλος που εκτέλεσαν ένα εξαιρετικό drift show, το μοναδικό ΚΤΜ του Ηλία Μικκέ, το SUPER CAR ελληνικής κατασκευής του KORRE. Το κοινό είχε ακόμα την ευκαιρία να παρακολουθήσει extreme racing με EVO, τον Κ. Ιαβέρη junior με το FIAT PUNTO Super 1600, το WRC του Χατζηβασιλείου και τις φόρμουλες GLORIA και τις εντυπωσιακές συμμετοχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την ηλεκτροκίνητη φόρμουλα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το σύνολο των εκδηλώσεων του 5ou P.I.C.K. μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της NOVA SPORTS, μεταφέροντας σε όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού εντυπωσιακές εικόνες της Πάτρας, της άψογης διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα χιλιάδες φωτογραφίες, εκατοντάδες ερασιτεχνικά και επαγγελματικά βίντεο έχουν πλημυρίσει το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικήε δικτύωσης, δημηουργώντας ένα τεράστιο κύμα ενημερωσης.

Το 5ο PICK LOUX COLA απέδειξε για πέμπτη συνεχόμενη φορά ότι η Πάτρα και η Αχαΐα είναι το κέντρο του μηχανοκινητου αθλητισμού της χώρας, που μπορεί να υποστηρίξει οργανωτικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ενώ επαναβεβαίωσαν την βούληση της τοπικής κοινωνίας για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου Πατρών.

Για άλλη μια χρονιά το μοναδικό circuit για καρτ που διοργανώνεται στο ιστορικό κέντρο Ελληνικής πόλης, κέρδισε τις εντυπώσεις, γράφοντας ιστορία.

Το επόμενο ραντεβού των αγωνιζομένων, φορέων, υποστηρικτών και ΜΜΕ, ανανεώθηκε για το 6ο P.I.C.K. 2014.

Φορέας διοργάνωσης του P.I.C.K. ήταν ο Αυτοκινητιστικός Όµιλος Πατρών (Α.Ο.Π.), υπό τη θεσµική επίβλεψη και πιστοποίηση των ΟΜΑΕ/ΕΠΑ και C.I.K/F.I.A.

Μέγας Χορηγός του 5ου PICK ήταν η LOUX COLA. Υποστηρικτής του θεσμού ήταν ο ΟΤΕ. Χορηγοί πίστας ήταν οι: ΤΑG HEUER, ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ, CARNA και τέλος ως υποστηρικτής με περίπτερο η POWER HORSE.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η NOVA SPORT.

{gallery}2013/KART2013/PICK2013/K5oPICK2728092013{/gallery}

 


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ