Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

3ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 1/9/2013

Νικητές του αγώνα οι: Χαλιβελάκης - Τσαούσογλου!

To 3o Rally Sprint στα Καμένα Βούρλα ολοκληρώθηκε. Ένα sprint σε «καλοκαιρινή» ημερομηνία η οποία δεν βοήθησε να φέρει στην γνωστή μας ειδική Ρεγγίνι-Καρυά πληρώματα αλλά και θεατές. Για αρκετούς ήταν οι τελευταίες ημέρες καλοκαιρινής άδειας, άλλοι δε, προτίμησαν την δροσιά της θάλασσας.


Έτσι φτάσαμε να έχουμε 21 πληρώματα στην εκκίνηση και 18 στον τερματισμό σε ένα αγώνα ιδιαίτερα σύντομο σε χρονική διάρκεια.0005 ZIOVAS N. - PETROPOULOS N

O «μικρός» Χαλιβελάκης κατάφερε να επικρατήσει, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Έχοντας στο πλάι του τον Μάριο Τσαούσογλου και όπλο το Lancer 9ης γενιάς ήταν ταχύτερος στο πρώτο πέρασμα, ενώ στο δεύτερο είχε τετ α κε, χάνοντας περίπου 20 δλ. Αυτό όμως, δεν του στέρησε τη νίκη, καθώς μέχρις εκείνο το σημείο είχε καταφέρει να χτίσει μια μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του. Με αυτή του την επιτυχία, 27χρονος οδηγός αύξησε στους 8 βαθμούς τη διαφορά του από τον Βαλούρδο που ακολουθεί στη βαθμολογία, με 3 αγώνες να απομένουν για το πέσιμο της αυλαίας του θεσμού. Ταχύτατος αποδείχθηκε στην επανεμφάνισή του στους αγώνες, μετά από 20 περίπου μήνες απουσίες, ο Κυπελλούχος Χώματος του 2011, Νίκος Ζιώβας. Οδήγησε αρκετά επιθετικά, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Νίκου Πετρόπουλου, με το ex-Χατζητσοπάνη Mitsubishi Lancer Evo 9. Μάλιστα, εκμεταλλευόμενος την ατυχία του θριαμβευτή, πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο πέρασμα. Μακάρι να τον δούμε και σε άλλους αγώνες σύντομα, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια του οδηγού. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Ναυπλιώτες Κωστούρος-Βαλούρδος, με το Subaru Impreza 555, οι οποίοι κινήθηκαν γρήγορα, δεν κατάφεραν όμως να απειλήσουν τους πρωτοπόρους. Η μάχη για τον τίτλο δεν έχει χαθεί για το νεαρό οδηγό, ο οποίος ελπίζει σε δυναμικό comeback στους επόμενους αγώνες.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ