Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

2o Τατόι Circuit 15-16/6/2013

153 ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 61 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !

 Σε μία εκδήλωση που συγκέντρωσε χιλιάδες φίλων των ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, η ΦΙΛΠΑ αναβίωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», το σημαντικότερο circuit της ελληνικής αυτοκίνησης.

0153 VITOGIANNIS KYRIAKOS

Με τη συμμετοχή 153 κλασικών αυτοκινήτων και 61 ιστορικών μοτοσυκλετών, η ΦΙΛΠΑ προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες που βρέθηκαν την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να εισρέουν οι θεατές που ξεπέρασαν τους 5.000 παρά τη ζεστή ημέρα. Με επτά αγωνιστικές εκδηλώσεις και τρεις παρελάσεις ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, και την παρουσίαση του ΚORRES-4, το ενδιαφέρον των θεατών παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη την διάρκεια, ενώ τηρήθηκε κατά γράμμα το πρόγραμμα και η αγωνιστική αυλαία έπεσε στις 13:30.

Το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», που καθιστά πλέον θεσμό τα circuitιστορικών οχημάτων στο Τατόι, οργανώθηκε αποκλειστικά από μέλη της ΦΙΛΠΑ και εθελοντές. Η διοργάνωση ήταν άρτια, και η απόλαυση των αγωνιζομένων και η ψυχαγωγία των θεατών υψηλή. Ο προσεκτικά μελετημένος σχεδιασμός της διαδρομής, για πρώτη φορά αριστερόστροφα, συνδύασε αρμονικά το θέαμα και την ασφάλεια κι έτσι, όλοι όσοι έλαβαν μέρος έζησαν μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Η άψογη συνεργασία μεταξύ συμμετεχόντων και Οργανωτικής Επιτροπής, αλλά και το επίπεδο όλων των οχημάτων, σε συνδυασμό με το «ευ αγωνίζεσθαι» των οδηγών, χάρισε στο κοινό στιγμές από μία άλλη εποχή!


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ