Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

2os ΑΓΩΝΑΣ Π.Π.KAΡT 12/5/2013 ΚΙΟΥΡΚΑ

2ος ΑΓΩΝΑΣ Π.Π. ΚΑΡΤ 2013

Με 16 συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος καρτ για το 2013. Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα που ολοκληρώθηκε με αρκετή καθυστέρηση.

0006 CHOURLIAS THANASIS

Οι 16 οδηγοί παρόλο που βρισκόμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι είχαν να αντιμετωπίσουν όλων των ειδών τις συνθήκες σήμερα στο καρτόδρομο καθώς στα μισά της διαδικασίας άνοιξαν οι ουρανοί στις Αφίδνες με αποτέλεσμα ο αγώνας από στεγνός να γίνει βρόχινος και από βρόχινος στεγνός!

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ, 7 μικροί πιλότοι έδωσαν το παρών με τον Σωτήρη Αθανασόπουλο να παίρνει την pole position στα χρονομετρημένα με χρόνο 46,983.

Στον ημιτελικό που έγινε υπό βρόχινες συνθήκες είχαμε μια όμορφη μονομαχία μεταξύ του Πέτρου Γιώργου και του Αθανασόπουλου Σωτήρη με τον Πέτρου να επικρατεί και να κερδίζει την 1η θέση.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Θανάσης Χούρλιας ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Παναγιωτούνης Λάζαρος και Προφίλης Αθανάσιος.

Στον τελικό μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Χούρλιας αφήνοντας 2ο τον Νταρσύ Αλέξανδρο και 3ο τον Σωτήρη Αθανασόπουλο. Την πρώτη πεντάδα του τελικού συμπλήρωσαν οι Προφίλης Αθανάσιος και Πέτρου Γιώργος.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ