Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2019

2os ΑΓΩΝΑΣ Π.Π.KAΡT 12/5/2013 ΚΙΟΥΡΚΑ

Τα πρώτα αποτελέσματα στην πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία ΜΙΝΙ δείχνουν ότι φέτος θα υπάρχει έντονος συναγωνισμός μεταξύ των μικρών πιλότων.

Στην κατηγορία Junior πήραν μέρος μόλις 3 οδηγοί. Στα χρονομετρημένα την pole position πήρε ο Σαγανάς Χρήστος με 42,347, επικρατώντας άνετα σε ημιτελικό και τελικό. Ο Τσιμπρής Δημήτρης και ο Κουρής Ζήσης συμπλήρωσαν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα σε ημιτελικό και τελικό.

Στην κατηγορία Senior τέθηκαν αντιμέτωπα τα μεγάλα ονόματα του σημερινού αγώνα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται και στους 6 οδηγούς που πήραν μέρος.

Στα χρονομετρημένα την pole position πήρε ο ταχύτατος Ιωάννου Νικόλαος με 42,094 πετυχαίνοντας και τον ταχύτερο γύρο της ημερας.

Στον ημιτελικό που έγινε με βρόχινες συνθήκες ο Μίχας Θεοφάνης ξετύλιξε το οδηγικό του ταλέντο και κέρδισε με μεγάλη διαφορά παρόλο που ξεκινούσε τελευταίος. 2ος τον ακολούθησε ο Παύλος Ξυνός, ενώ 3ος τερμάτισε ο Ιωάννου Νικόλαος. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Σαγανάς Στέλιος και Γουλιώνης Αλέξανδρος.

Στον τελικό οι συνθήκες του αγώνα ξαναέγιναν στεγνές και αγώνας απέκτησε έντονο συναγωνισμό. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννου Νικόλαος που επικράτησε με μικρή διαφορά του Στέλιου Σαγανά. 3ος ο Παύλος Ξυνός από πολύ κοντά ενώ στην 4η θέση τερμάτισε ο Μίχας Θεοφάνης που συμπλήρωσε το γκρούπ των πρωτοπόρων. Στην 5η θέση τερμάτισε ο Οικονόμου Χρήστος παρόλο που έκανε τον ταχύτερο γύρο του τελικού με 43,814.

{gallery}2013/KART2013/CHAMPIONSHIPKART2013/KCHAMP12052013{/gallery}


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ