Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 31/5-2/6/2013

Οι Έλληνες του 59ου Ράλλυ Ακρόπολις!

4 Ιουνίου 2013

Στον 6o γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ έλαβαν μέρος σε όλα τα σκέλη του αγώνα 7 ελληνικά πληρώματα.Ταχύτεροι όλων αποδείχτηκαν οι Θέμης Χαλκιάς με συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα,με Mitsubishi Lancer evo,δεύτεροι τερμάτισαν οι Γιάννης Ζούνης -Σπύρος Δεμερτζής με subaru Impreza, ενώ τρίτοι Έλληνες είναι οι Γιώργος Κλουβάτος/Ανδρέας Βλαχογένης ,παρόλα τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε το Mitsubishi evo που οδηγούσαν.D3015 CHALKIAS RACING TEAM

Παράλληλα στον Έθνικό μας αγώνα συμμετείχαν και 26 πληρώματα στο πλαίσιο των πρώτων 2 γύρων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ(Το πρώτο Σκέλος του Σαββάτο μέτραγε ως ο πρώτος γύρος και ολόκληρο το τρίτο σκέλος του αγώνα ,προσμέτρησε στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος.)

Νικητής στο σύνολο του <<ελληνικού>> Ακρόπολις(και στο πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος) ήταν ο Λάμπρος Κύρκος με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη,όντας 2ος και στο 2ο γύρο του Παν.Πρ.Ρ.,οδηγώντας ένα Mitsubishi evo.

2οι στο διήμερο αγώνα ήρθαν οι Δημήτρης Ψύλλος-Κώστας Κόντος με Mitsubishi evo X (παίρνοντας παράλληλα τους βαθμούς της 2ης και 3ης θέσης των 2 γύρων του Παν.Πρ.Ρ. αντίστοιχα),παρόλο το πρόβλημα που αντιμετώπισαν στο τούρμπο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.

3οι στο διήμερο αγώνα τερμάτισαν οι πρώτοι Έλληνες του Ράλλυ Ακρόπολις Θέμης Χαλκιάς-Λεωνίδας Μαχαίρας,παίρνοντας τους βαθμούς του 3ου και 5ου στους πρώτους 2 γύρους του Παν.Πρ.Ρ. αντίστοιχα.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ