Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

35o ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ 26-27/10/2013

Άτυχοι στάθηκαν οι Ξενοφών Νικολόπουλος – Αλέξανδρος Τσιάπας με Mitsubishi Lancer Evo 6 που εγκατέλειψαν στην 4η ειδική από μηχανική βλάβη ενώ βρίσκονταν στην 2η θέση της γενικής κατάταξης. Από μηχανική βλάβη στην πρώτη εμφάνιση του Hyundai Accent WRC εγκατέλειψαν και οι Μανόλης Πιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης στην 1η ειδική.

Χορηγός του αγώνα ήταν η εταιρεία "SuperCretaGas-Σταύρος Κουμουλάς"ενώ σημαντική ήταν για άλλη μία φορά η υποστήριξη της "ANEK-SUPERFAST" καθώς και του ομίλου "ΚΡΗΤΗ TV".
Παρόν και έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ήταν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και η οδική βοήθεια "BEST ASSISTANCE".

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΥΡΚΟΣ: «Συγχαρητήρια για την οργάνωση που υπήρξε. Είχε πολύ κόσμο στις ειδικές. Πέρυσι ήρθαμε και κάναμε μία αναγνώριση στο δρόμο και φέτος ήρθαμε και κάναμε πιο καλούς χρόνους από πέρυσι. Όλα πήγαν καλά, πήραμε και τον τίτλο και είμαστε ευχαριστημένοι. Το Ράλι Κρήτης αξίζει να παραμείνει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχει τις προοπτικές και τον κόσμο που βοηθάει».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ: Ο Νίκος Καρπάνος τερμάτισε στη δεύτερη θέση και ήταν σαφώς πολύ ικανοποιημένος. Όπως είπε: «Μας πήγαν όλα πολύ καλά και καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα που ακολουθούμε. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός σε γενικές γραμμές, δεν υπήρχαν προβλήματα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, ήταν πολλοί στις ειδικές και εύχομαι και του χρόνου να γίνει ένας αγώνας εξίσου καλός και να καταφέρουμε να έρθουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΕΠΑΚΗΣ: «Είχε πάρα πολύ καλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, ήταν πολύ καλά αυτοκίνητα, τα οποία με ένα αυτοκίνητο σαν το δικό μου δύσκολα πιάνονται. Κάναμε το καλύτερο, το δείξαμε με το τελικό αποτέλεσμα».
Ο συνοδηγός του Μάριος Τσαούσογλου μας είπε από την πλευρά του: «Είχαμε κάνει τον αγώνα και πέρυσι. Είχαμε κάποιες μικροατυχίες, δεν μας επηρέασαν τελικά και βγήκε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

 

{gallery}2013/AUTO2013/RALLY2013/ARKRITIS27102013{/gallery}


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ