Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΣΠΑΡΤΗΣ 10/11/2013

 Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ράλλυ Σπριντ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.0002 VALOURDOS - KOSTOUROS

Τον αγώνα που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος και στο έπαθλο Πελοποννήσου, παρακολούθησαν πολλοί θεατές που απόλαυσαν θεαματικά αγωνιστικά περάσματα σε μια υπέροχη διαδρομή στον μαγευτικό Πάρνωνα.
Στο Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» πήραν εκκίνηση 40 πληρώματα και ολοκλήρωσαν τον αγώνα 28. Θεαματικοί και αποτελεσματικοί οι Βασίλης Βαλούρδος – Πέτρος Κωστούρος (Subaru Ιmpreza) από το Ναύπλιο, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όντας ταχύτεροι στα 2 από τα 3 περάσματα της Ειδικής Διαδρομής των 12 χλμ.
Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσα την προσπάθειά τους οι Κυπελλούχοι Χώματος πλέον, Κωνασταντίνος Χαλιβελάκης - Μάριος Τσαούσογλου (Mitsubishi Lancer EVO IX). Το πλήρωμα από την Αθήνα οδήγησε έξυπνα και μετρημένα, χωρίς περιττά ρίσκα, με σκοπό την εξασφάλιση του Πανελλήνιου τίτλου, ενώ ως παράλληλο όφελος κατέκτησαν και το Έπαθλο Πελοποννήσου.

Την τριάδα συμπλήρωσαν οι ταχύτατοι Σταμάτης Παντιέρας – Βάσω Κουρτίδου (Mitsubishi Lancer EVO), οι οποίοι μάλιστα ήταν ταχύτεροι στο 3ο και τελευταίο σκέλος του αγώνα, αφού ο οδηγός όσο πιο πολύ συνηθίζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου τόσο κερδίζει σε ρυθμό.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ