Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ 24/11/2013

1η Ανάβαση Δερβενοχωρίων: Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες η τελευταία Ανάβαση της χρονιάς. Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, αφού ήταν η πρώτη Ανάβαση στην Ελλάδα που περιελάμβανε επιβραδύνσεις (συναντάται σε πολλές εκδηλώσεις του είδους στην Ευρώπη).0066 PATSOUREAS K Δεν ήταν μόνο αυτή η μοναδική καινοτομία της. Τη διαφορά έκανε η διαδρομή, όχι γιατί ήταν πολύ-πολύ γρήγορη, αλλά γιατί ήταν εντελώς καινούρια, ενώ παράλληλα είναι πολύ κοντά στην Αθήνα.

Οι οδηγοί τίμησαν τον ΑΣΣΟΑΑ και έτσι ο αγώνας συγκέντρωσε τον ικανοποιητικό για την εποχή αριθμό των 70 συμμετοχών, πάρα το ο ότι κάποιοι πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος απουσίαζαν αδικαιολόγητα.

Ο αγώνας πρόσφερε συγκινήσεις και ανατροπές και πραγματικά είναι κρίμα που οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε περισσότερους θεατές να δουν κάτι διαφορετικό. Στα θετικά της διοργάνωσης η πολύ καλή ροή των αυτοκινήτων και ταυτόχρονα η συμμόρφωση των οδηγών με τις οδηγίες των στελεχών της οργάνωσης, γεγονότα που επέτρεψαν να μην τραβήξει σε μάκρος το πρόγραμμα και να κάνει την όποια ταλαιπωρία των ανθρώπων και των μηχανών που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια ανεκτή, δεδομένων των καταιγίδων που έπληξαν την περιοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Φυσικά δεν ήταν όλα τέλεια, όπως άλλωστε τίποτα στη ζωή. Υπήρχε όμως και υπάρχει, καλή θέληση από όλους ώστε τα πράγματα να γίνουν ακόμη καλύτερα την επόμενη φορά.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ