Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ 24/11/2013


Η έντονη βροχή όμως κατά κάποιο τρόπο διαμόρφωσε και τα αποτελέσματα. Είναι φυσικό όταν βρέχει, σε έναν αγώνα ταχύτητας όπως είναι μια ανάβαση, όπου οι αγωνιζόμενοι δεν βρίσκονται ταυτόχρονα όλοι μαζί στη διαδρομή, τα τερτίπια του καιρού να επηρεάζουν και τις προσπάθειές τους. Και αν στο πρώτο σκέλος του αγώνα τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ ίδια για άλλους, στο δεύτερο δεν συνέβη το ίδιο. Έτσι είναι αγώνες όμως, χρειάζονται και τύχη...
Ικανότητα και τύχη συνδυάζει και ο Κώστας Πατσουρέας (Mitsubishi Lanacer Evo9, FSTurbo) που έκανε το απόλυτο χρόνο της Ανάβασης, έχοντας πολύ κοντά του τον Παναγιώτη Καμπύλη με το Αudi A4 STW (FS), ένα αυτοκίνητο που όσο χάνει σε ιπποδύναμη το κερδίζει σε πρόσφυση, με την τρίτη απόλυτη επίδοση να ανήκει στον Γιώργο Κεχαγιά (Ford Escort WRC, Ε12).
Σημειώστε πως η απονομή επάθλων στους νικητές του αγώνα της «μιας ανάσας», όπως λέμε τις Αναβάσεις, θα πραγματοποιηθεί στο «Φλοίσβος Park Café» στο Π. Φάληρο την προσεχή Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 19:30, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσας στο χώρο του αγώνα.

πηγή:ΟΜΑΕ

 {gallery}2013/AUTO2013/ANABASEIS2013/AADERV24112013{/gallery}


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ