Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

34o ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 30/11/2013

Ας δούμε τι δήλωσαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του αγώνα μετά την ολοκλήρωση του.
Ξενοφών Νικολόπουλος: «Ο αγωνας ήταν πάρα πολύ δύσκολος και αυτό φάνηκε από τις ατυχίες των συναθλητών μας. Είχαμε την ατυχία με τον Λουκά Γιαννακούλη και στεναχωρηθήκαμε, αλλά όλοι μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αθλήματος, και απαιτεί μεγάλη προσοχή από εμάς τους οδηγούς.»
Βασίλης Αναδιώτης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πήγαμε γρήγορα όπου μπορούσαμε και φυλάξαμε όπου έπρεπε να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο, χωρίς να ρισκάρουμε. Είναι ένα απρόσμενο και πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Απολαμβάνουμε τους καρπούς της προσπάθειας μας εδώ και ενάμιση χρόνο.»
Στέλιος Χαλδαίος: «Ο αγώνας ήταν ωραίος, αλλά θα τον προτιμούσαμε να είναι στεγνός, επειδή δεν έχουμε εμπειρία με το αυτοκίνητο, αλλά και στους αγώνες, αφού δεν συμμετέχουμε με πλήρη εμπλοκή. Το αυτοκίνητο ακόμα το μαθαίνουμε, κάναμε καλή επιλογή στα ελαστικά και τέλος όλα πήγαν καλά.»
Διονύσης Σπανός: «Είχαμε ένα θέμα με τα ελαστικά και γλιστράγαμε πολύ στις περισσότερες ειδικές. Είχε αρκετή υγρασία, σε κάποια σημεία περισσότερα σε κάποια άλλα λιγότερο. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες.»
Γρηγόρης Νιώρας: «Γλιστράγαμε πολύ, αφού είχαμε κανονικά ελαστικά χαραγμένα και οι δρόμοι ήταν βρεγμένοι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Κινδυνεύαμε σε κάποια σημεία να καταστρέψουμε το αυτοκίνητο. Απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι είμαστε από την έξοδο του τραυματισμό του συναθλητή μας. Αυτό είναι το σημαντικότερο και εύχομαι περαστικά».
Γιάννης Καλαϊτζιάν: «Δύσκολος ο αγώνας. Ξεχώρισαν τα πληρώματα που είχαν εμπειρία από αγώνες Ράλλυ. Έγινε δυστυχώς ένα ατύχημα με τον Λουκά Γιαννακούλη και ελπίζω να είναι καλά. Προβλήματα δεν είχαμε, όλα πήγαν καλά για εμάς.»

{gallery}2013/AUTO2013/RALLY2013/ARPALADIO2013{/gallery}


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ