Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 8/12/2013

 38ο Ράλλυ Sprint Μαύρο Ρόδο: Αποτελέσματα

To 38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο, που διοργανώθηκε για ακόμη μια χρονιά από την Α.Λ.Α., ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην περιοχή της Κινέτας Αττικής.

Επίκεντρο του αγώνα ήταν ο Προαστιακός Σταθμός της Κινέτας, όπου φιλοξενήθηκε το Service Αrea , ενώ το Αρχηγείο στεγάστηκε στο Hotel Siagas Beach, που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους. Η ειδική διαδρομή του αγώνα, ήταν το καλύτερο –αρχικό- μέρος της γνωστής Ακροπολικής διαδρομής, με μήκος 11,70 χιλιόμετρα και πραγματοποιήθηκε 3 φορές. Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε τους θεατές να βρεθούν στην ειδική διαδρομή και να απολαύσουν τις προσπάθειες των 32 πληρωμάτων που εκκίνησαν τον αγώνα.0002 BADOUNAS - MOSCHOPOULOS
Στον αγωνιστικό τομέα, η μάχη για τη νίκη δόθηκε ανάμεσα σε δυο πληρώματα από τον Πύργο, τους Γιάννη Μπαντούνα-Νίκο Μοσχόπουλο με Mitsubishi Lancer EVO VI της κλάσης Ε/Α8 και Στέλιο Λαϊνόπουλο- Διονύση Κολοτούρο με Subaru Impreza της Α8. Τελικά, η νίκη πέρασε στα χέρια των πρώτων, οι οποίοι σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο και στο τρίτο πέρασμα από την ειδική διαδρομή, τη στιγμή που οι μεγάλοι τους αντίπαλοι είχαν πετύχει τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα. Το βάθρο του αγώνα, συμπλήρωσαν οι Πάνος Κωνσταντάκος-Θόδωρος Σιδεράκης, με Subaru Impreza WRX STI, οι οποίοι επικράτησαν στην κατηγορία Ν. Την πρώτη εξάδα, συμπλήρωσαν τρία ακόμη πληρώματα τετρακίνητων αυτοκινήτων. Ο λόγος για τους Γιώργο Κλουβάτο-Ανδρέα Βλαχογένη (Mitsubishi Lancer EVO IX), Γιάννη Ζούνη-Αντρέα Χριστοδουλάκη (Subaru Impreza N12) και Κωνσταντίνο Δούδο-Ανδρέα Ανδρικό (Mitsubishi Lancer EVO VIII).
Στην κατηγορία F2, επικράτησαν οι Χαράλαμπος Γαζετάς-Γιώργος Φασκιώτης με Opel Corsa S1600, που τερμάτισαν εμπρός από τους Δημήτρη και Σάββα Λευκαδίτη, οι οποίοι μοιράστηκαν ένα Peugeot 206 Kit Car. Το πλήρωμα του γαλλικού αυτοκινήτου, επικράτησε και στο Έπαθλο Νέων. Στην κλάση Α/5, ταχύτεροι ήταν οι «ARMA»-«ARMAKI», με Nissan Micra K11, ενώ νικητές στην κατηγορία Ε αναδείχθηκαν οι Χρήστος Πλατής-Σπύρος Χατζηπαναγιώτου, με Toyota Starlet.
Παρά το γεγονός ότι η επιφάνεια της ειδικής διαδρομής ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, χάρη και στις προσπάθειες των ανθρώπων της λέσχης πριν από τον αγώνα, μόνο 22 πληρώματα έφτασαν στον τερματισμό, αφού 10 αυτοκίνητα τέθηκαν εκτός μάχης, κυρίως λόγω μηχανικών προβλημάτων.
Η Α.Λ.Α. ευχαριστεί θερμά τους αγωνιζόμενους που στήριξαν με τη συμμετοχή τους τον αγώνα, πάρα τις δεδομένες αντιξοότητες της δύσκολης περιόδου που όλοι διανύουμε, και παράλληλα ανανεώνει το ραντεβού της με όλους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

{gallery}2013/AUTO2013/SPRINT2013/ASMRODO08122013{/gallery}

RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ