Τρίτη 19 Μάρτιος 2019

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 9/03/2014

Ανάβαση Ριτσώνας: Αποτελέσματα

 Ο 1ος γύρος του Π.Π. Αναβάσεων 2014 διεξήχθη με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 7-8 βαθμούς μέση τιμή, αλλά με λιγότερο άστατο και βροχερό καιρό από αυτό των δοκιμαστικών του Σαββάτου, συνθήκες που βελτίωσαν πρόσφυση και χρόνους.SPONSOR
Αναλογικά με τις καιρικές συνθήκες, ο κόσμος ήταν αρκετός και αρκετά πειθαρχημένος που μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας τελείωσε χωρίς μεγάλα απρόοπτα και η συνδιοργάνωση των δύο Σωματείων (START LINE και Α.Σ.Μ.Α.) μόνον σαν επιτυχής μπορεί να χαρακτηριστεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όπου στην ομάδα «Α» ο Σπύρος Βοργιάς (Peugeot 106 A/6) , μετά από υποδειγματική οδήγηση δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν και κέρδισε με συνολικό χρόνο 5:13.87. Στην δεύτερη θέση, τερμάτισε με ίδιο αυτοκίνητο ο Γιάννης Ζάγαρης με χρόνο 5:19.04 και στην τρίτη ο Μιχάλης Ευθυμίου με συνολικό χρόνο 5:23.00.
Στην κατηγορία «Ν» όλοι περίμεναν την μάχη του περσινού πρωταθλητού Παναγιώτη Κύρκου με τον νεοεμφανιζόμενο στον θεσμό Βαγγέλη Αρβανιτάκη, και οι δύο στο τιμόνι Mitsubishi 9ης γενιάς. Η νίκη πήγε στον περσινό πρωταθλητή για 2 δεύτερα και ένα εκατοστό. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Απόστολος Βιδούρης, με συνολικό χρόνο 5:21.25.
Η άλλη αναμενόμενη μάχη, ήταν αυτή της ομάδας «Ε» όπου Λεωνίδας Κύρκος και Μάριος Ηλιόπουλος με ίδια αυτοκίνητα, λογικά θα διεκδικούσαν την νίκη. Οι χθεσινές επιδόσεις στα επίσημα χρονομετρημένα, δεν προϊδέαζαν για κάτι τέτοιο, αλλά ο χρόνος του Μάριου Ηλιόπουλου στο πρώτο σκέλος (13 εκατοστά πιο γρήγορος) μάλλον ξάφνιασε τους πάντες.


RALLY ACROPOLIS

AUTO

KART

ΜΟΤΟ